Dapat komisen RM850 dari Jobdirumah lagi.

Ya.

Ini bayaran untuk kerja pada bulan November.

Baru sahaja beberapa hari yang lepas dibayar duit komisen oleh pihak Jobdirumah.



Walaupun tak banyak..

Tapi sedikit sebanyak memang SANGAT membantu sebab saya memerlukan sedikit duit untuk buat kenduri akikah anak saya yang sudah lama saya ingin lakukan.

Waktu hujung tahun inilah waktu yang sesuai dan ramai sanak saudara boleh datang berkunjung. Buat pun, pada waktu cuti, jadi harapan saya agar ramai orang boleh datang masa kenduiri itu. Lagipun, inilah waktunya kita nak jumpa mereka. Kalau takde kenduri macam ni, bila la lagi nak pi berjumpa dengan mereka semua itu kan?

Saya harap, saya akan dapat lebih lagi pada bulan ini.

Nampaknya, kena ganda-ganda lagi la usaha saya agar dapat lebih banyak lagi komisen dari Jobdirumah selepas ini.

Doakan saya berjaya lakukannya dengan baik.

Sesiapa yang berminat nak cuba program dan dapatkan Panduan Jobdirumah ini..

Boleh daftar disini --> Panduan Jobdirumah 2016

Comments

  1. salam. saya seorang student, saya nak minta pendapat encik, sesuai ke saya join jobdirumah ni? susah ke unuk dpat kerja. kerja2 di jobdirumah memerlukan skil2 yg mcm mana ye? harap boleh reply thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade xjob yg excel ke..yg x require skill ..

      Delete
    2. boleh rujuk disini.

      saya tulis khas untuk anda.

      http://jobdirumahpenipu.blogspot.my/2015/12/sesuai-ke-student-join-jobdirumah.html

      Delete
  2. Salam... Tumpang tanya. Jobdirumah boleh dibuat secara fulltime ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.

      full time boleh, part time pun boleh.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Saya tak PERCAYA dengan Jobdirumah.

Survival Jobdirumah

Harga yang berbeza.